Ціни на нафту почали стрімко падати
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту почали стрімко падати

Ціни на нафту почали стрімко падати
Джерело:  online.ua

Ціни на "чорне золото" демонструють стрімке падіння, незважаючи на побоювання з приводу наближення урагану "Майкл", передає ONLINE.UA з посиланням на дані торгів.

Так, вказано, що грудневі ф'ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures до 18:35 подешевшали на 1,04 долара (1,22%) - до 83,96 долара за барель.

"Вартість ф'ючерсу на WTI на листопад на торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилася до цього часу на 1,08 долара (1,44%) - до 73,88 долара за барель", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, що ураган "Майкл" у Мексиканській затоці посилився до четвертої, передостанньої категорії потужності за шкалою Саффіра-Сімпсона. Швидкість поривів вітру сягає 209 км/год. За попередніми даними,  "Майкл" може досягти узбережжя американського штату Флорида вже в найближчі години, при цьому він може стати найсильнішим ураганом для штату за останні 14 років.

Нагадаємо, раніше міністерський моніторинговий комітет ОПЕК+ за підсумками нещодавнього засідання вирішив дотримуватися домовленостей, досягнутих в червні цього року, оскільки ринок на даний момент збалансований.

Як повідомляв ONLINE.UA, Іран погрожує заблокувати поставки нафти через Ормузську протоку в Перську затоку. Влада країни готова це зробити, якщо США перешкоджатимуть продажу іранської нафти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?