Росія вже програла: Геращенко про скандальну поведінку російських пропагандистів в ПАРЄ
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія вже програла: Геращенко про скандальну поведінку російських пропагандистів в ПАРЄ

Росія вже програла: Геращенко про скандальну поведінку російських пропагандистів в ПАРЄ
Джерело:  online.ua

Україна може прожити без Росії, а це є крахом для імперських амбіцій Путіна і повний програш його зовнішньої політики. Це доводить скандальна поведінка російських пропагандистів в кулуарах ПАРЄ.

З такою заявою виступила перша заступниця спікера Верховної Ради Ірина Геращенко, повідомляє ONLINE.UA.

На своїй сторінці в соцмережі Геращенко написала, що була здивована тим, що вульгарна російська журналістка знає всіх українських депутатів в ПАРЄ в обличчя. Це, на її думку, хороші новини для України, так як доводить те, що наша країна може прожити без Росії, а Росія без України - ні.

"Ми точно можемо прожити без РФ. Росія без України - не може, тому що це крах їх імперських амбіцій, це повний програш їх зовнішньої політики, це вбивство ключового міфу про "єдиний народ". Ми на правильному шляху, і Україну Росія вже програла . Безповоротно", - підкреслила Геращенко.

Таким чином Геращенко прокоментувала істерику російської пропагандистки Ольги Скоблеєвої, яка намагалася взяти інтерв'ю в українських депутатів в ПАРЄ, а вони у відповідь їй заспівали національний гімн України. Путінська журналістка обурилася патріотичному креативу українців і навіть перейшла на особисті образи на їхню адресу.

Українці в ПАРЄ красномовно заглушили російську пропагандистку (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії задумалися над тим, щоб вийти з Ради Європи, поки країну не виключили за порушення статуту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?