Вона просто збожеволіла: Трамп шокував новою заявою
Категорія
Світ
Дата публікації

Вона просто збожеволіла: Трамп шокував новою заявою

Вона просто збожеволіла: Трамп шокував новою заявою
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп жорстко розкритикував Федеральну резервну систему за підвищення процентних ставок в цьому році. Він заявив, що вона просто "збожеволіла", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

На думку американського лідера, обвал ринку не пов'язаний з торговим конфліктом США і Китаю.

"Справа не в цьому. Моя проблема - це ФРС. ФРС розійшлася. Вони підвищують ставки, і це безглуздо", - заявив він.

За попередніми даними, останні випади Трампа, ймовірно, пов'язані з обвалом акцій, який ринкові аналітики пояснюють переважно новими побоюваннями щодо торгової війни, розв'язаної президентом з КНР.

"Це не проблема. На мою думку, проблема в ФРС. ФРС збожеволіла", - додав Трамп.

Варто зазначити, що голова Білого дому протягом тривалого часу критикує ФРС за підвищення процентних ставок і заявив, що був "не радий" у вересні, коли центробанк підняв вартість запозичень втретє в цьому році. Окрім того, вказано, що Трамп применшив значимість вчорашнього обвалу.

Як повідомляв ONLINE.UA , раніше влада США жорстко розкритикувала Організацію Об’єднаних Націй, звинувативши суд ООН у неефективності та політизованості. Адміністрація Дональда Трампа повідомила про вихід з двох міжнародних угод після того, як Іран і Палестинська автономія подали в Міжнародний суд ООН скаргу на політику Сполучених Штатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?