Селена Гомес потрапила в психіатричну лікарню - шокуючі подробиці
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Селена Гомес потрапила в психіатричну лікарню - шокуючі подробиці

Селена Гомес потрапила в психіатричну лікарню - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Відома американська співачка Селена Гомес потрапила в психіатричну лікарню. Зазначається, що це трапилося через емоційний зрив: зірка перехвилювалася через зниження кількості лейкоцитів у крові, а також через відмову лікарів виписувати її з медичного закладу, передає ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

"Після операції на трансплантацію нирки від своєї подруги Франсії Райс у 2017 році, Селена почала ретельно стежити за своїм здоров’ям. Але в кінці вересня, коли вона прийшла у звичайну лікарню в Лос-Анджелесі, вона надто перехвилювалась через зниження кількості лейкоцитів у крові. Це був її перший емоційний зрив за довгий час", - сказано в повідомленні.

Видання повідомляє, що через кілька тижнів вона знову була госпіталізована через незадовільні результати аналізів крові. Гомес мала намір виписатись з лікарні самостійно, але лікарі відмовилися її відпускати, через що і трапився її другий емоційний зрив.

"Співачку одразу перевели до психіатричного відділення, де вона повинна пройти діалектичну поведінкову терапію – метод, який знижує ризики інтенсивної емоційної реакції і суїцидальної поведінки", - пише TMZ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна американська співачка Селена  Гомес випустила новий кліп  на пісню Back to You. Шанувальники вважають, що цей ролик вона присвятила своїм складним відносинам з Джастіном Бібером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?