Під час запуску російської ракети сталася аварія
Категорія
Події
Дата публікації

Під час запуску російської ракети сталася аварія

Під час запуску російської ракети сталася аварія
Джерело:  online.ua

11 жовтня в Росії на ракеті "Союз МС-10", яка вирушила з космодрому Байконур на МКС, після запуску аварійно відключилися двигуни другого ступеня. Про це повідомляє російський "Інтерфакс" з посиланням на джерело, передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, на борту російського пілотованого корабля перебувають росіянин і американець. Вказано, що ніхто не постраждав - екіпаж може приземлитися в Казахстані. Також наголошується, що рятувальники стежать за спуском капсули з космонавтом і астронавтом після аварійної ситуації, з екіпажем є зв'язок.

"Міжнародна експедиція на російському пілотованому кораблі "Союз МС-10" вирушила з космодрому Байконур на МКС вранці 11 жовтня. У складі екіпажу космонавт "Роскосмосу" Олексій Овчінін і астронавт НАСА Нік Хейг, третє місце на кораблі зайняв контейнер з вантажем", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Коломенському районі Московської області Росії розбився військовий винищувач МіГ-29. Вказано, що пілоти встигли катапультуватися.Через технічну несправність, яка виникла під час польоту, машина стала некерованою, пілоти катапультувалися, літак впав у Коломенському районі. Пілоти вижили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?