"Що це?": фото Тіни Кароль викликало палкі суперечки в мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Що це?": фото Тіни Кароль викликало палкі суперечки в мережі

"Що це?": фото Тіни Кароль викликало палкі суперечки в мережі
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Тіна Кароль показала сексуальне фото, яке спровокувало суперечки серед її фанів. На опублікованій в Instagram світлині артистка позує в короткій сукні та з кошиком персиків у руках, передає ONLINE.UA.

ВАрто зазначити, що багато шанувальників Тіни Кароль подумали, судячи з коментарів, що на фото - курячі яйця.

"Картина маслом "Дівчина з персиками", - підписала свій пост співачка.

"Це що - яйці?; де ви там побачили яйці? добре видно, що це персики; Тіна виглядає чудово, прото якийсь незрозумілий фільтр; по-моєму, все дуже вдало, оскільки це фото хочеться розгядати; осіннє фото - дуже сумне та затишне; Тіно, ти шикарна!; мені теж здається, що там курячі яйці; яка різниця, що це? фото дуже вдале - ось це факт; ви не перестаєте нас дивувати: впізнаю меланхолійну Тіну Кароль; романтичний образ, просто неперевершений; і як можна тобою не милуватися; там яйці - це точно; гарна світлина", - пишуть фанати зірки в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  фанати не впізнали Тіну Кароль на архівному відео 2000 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?