"Щось у Росії підгорає": в ПАРЄ висміяли поразку РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Щось у Росії підгорає": в ПАРЄ висміяли поразку РФ

"Щось у Росії підгорає": в ПАРЄ висміяли поразку РФ
Джерело:  online.ua

Представник України в Раді Європи Дмитро Кулеба звернув увагу на те, що Росія важко переживає свою поразку в Парламентській асамблеї Ради Європи, але її слід змусити виконувати зобов’язання.

Про це він написав у Twitter.

"Щось у Росії підгорає. Дуже вона важко переживає поразку і вже заплуталася в погрозах: то вони виходять з ПАРЄ, то з усієї РЄ. Вихід - це не трагедія. А наша мета незмінна - змусити Росію виконувати свої зобов’язання в РЄ та вимоги рішень, ухвалених у відповідь на агресію проти України" - написав Кулеба.

Зазначимо, що раніше в російському відомтсві прокоментували прийняте на сесії ПАРЄ рішення не обговорювати через розкол Асамблеї проект документа щодо повноважень делегації. Так, департаменті зазначили, що "по лінії Федеральних зборів — основного контрагента Парламентської асамблеї Ради Європи — вже дана оцінка цього рішення Асамблеї і його наслідків для перспектив участі членів російської делегації в роботі ПАРЄ".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше перша заступниця спікера Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що Україна може прожити без Росії, а це є крахом для імперських амбіцій Путіна і повний програш його зовнішньої політики. Це доводить скандальна поведінка російських пропагандистів в кулуарах ПАРЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?