Так проблему не вирішиш: Порошенко прокоментував вибухи під Ічнею
Категорія
Події
Дата публікації

Так проблему не вирішиш: Порошенко прокоментував вибухи під Ічнею

Так проблему не вирішиш: Порошенко прокоментував вибухи під Ічнею
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що цілком можливі кадрові рішення у структурах влади через пожежі і вибухи на військовому арсеналі на Чернігівщині, хоча, на його думку, до них призвела диверсія.

Про це український лідер повідомив, виступаючи перед військовими у Старокостянтинові Хмельницької області, передає ONLINE.UA.

"Я розраховую на швидку реакцію правоохоронців. Я не виключаю і певних кадрових висновків, але, на жаль, лише кадровими висновками проблему не вирішиш. Тут потрібні системні рішення", – зазначив Порошенко.

Окрім того, президент згадав про отруєння колишнього російського спецслужбовця Сергія Скрипаля у Великій Британії. За його словами, ситуації дуже схожі.

"Що ми побачили в суспільстві Британії? Вимоги звільнити керівництво розвідки, спецслужб, армії чи уряду? Навпаки, країна об’єдналась, вирахували російських терористів…запровадили санкції проти Російської Федерації ", – наголосив Порошенко.

Нагадаємо, вранці 9 жовтня поблизу міста Ічня в Чернігівській області, в районі сіл Дружба та Августовка, почалися вибухи на складі з боєприпасами. Місцеве населення терміново евакуювали. Служба автомобільних доріг області заявила про обмеження руху на деяких ділянках.

Як повідомляв ONLINE.UА, міністр оборони Степан Полторак припускає, що хтось заклав боєприпаси для підриву сховищ на 6-му арсеналі зброї поблизу Ічні в Чернігівські області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?