Оксана Марченко раптово сама пішла з шоу "Танці з зірками": названа причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оксана Марченко раптово сама пішла з шоу "Танці з зірками": названа причина

Оксана Марченко раптово сама пішла з шоу "Танці з зірками": названа причина
Джерело:  online.ua

Відома телеведуча Оксана Марченко раптово вирішила піти з шоу "Танці з зірками" до офіційного вильоту. Причиною свого рішення вона назвала проблеми зі здоров'ям, повідомляє ONLINE.UA.

На своїй сторінці в соцмережі Оксана Марченко, яка є кумою президента Росії Володимира Путіна і дружиною українського політика Віктора Медведчука, опублікувала фото рентгенівських знімків, на яких показала, що у неї зламано два ребра. Телезірка відзначила, що цю травму вона отримала ще на етапі репетицій до прямих ефірів, але зараз лікарі рекомендували покинути "Танці з зірками", щоб не виник рецидив.

Марченко поскаржилася, що довгий час жила на знеболюючих препаратах і робила собі сильнодіючі уколи перед кожною репетицією і ефірами шоу. До фото рентгенівських знімків вона також доклала висновок лікарів.

Слід зазначити, участь Оксани Марченко в шоу "Танці з зірками" викликало бурхливу реакцію в суспільстві. Своє обурення також висловили журналісти ТСН, які відкрито виступили проти появи Марченко на каналі 1+1. Причиною жорсткої критики на адресу телеведучої стали близькі стосунки її чоловіка з Путіним. Але незважаючи на протест українців, Марченко все ж з'явилася на проекті, хоч і вирішила покинути його достроково.

Нагадаємо, в шоу "Танці з зірками" партнером Оксани Марченко був Дмитро Чаплін. Після п'ятого ефірі скандал за участю Марченко в проекті набрав нових обертів - тоді проект залишила пара Маші Єфросиніної та Максима Леонова, хоча Марченко і Чаплін отримали найменшу кількість балів від суддів. Тисячі глядачів проекту назвали результати шоу несправедливими.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в 2017 році на шоу "Танці з зірками" перемогли Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?