Підтримка ініціатив «Розумної Сили» лякає присутніх у високих кабінетах, - Соловйов (відео)
Категорія
Економіка
Дата публікації

Підтримка ініціатив «Розумної Сили» лякає присутніх у високих кабінетах, - Соловйов (відео)

Підтримка ініціатив «Розумної Сили» лякає присутніх у високих кабінетах, - Соловйов (відео)

Інформаційний шум навколо партії «Розумна Сила» прокоментував її голова Олександр Соловйов, який зазначив, що показники довіри і підтримки українцями діючих політиків у виконавчій та законодавчій владі дуже низькі за результатами останніх соцдосліджень, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА «Українські Новини».

 «Абсолютно очевидно, що ці політики з жахом чекають майбутніх виборів, оскільки чітко розуміють, що їм не світить навіть мінімальна підтримка виборців», – заявив Соловйов у відео зверненні, розміщеному на YouTube каналі партії.

Голова партії зазначив, що підписна кампанія на підтримку Народної декларації про мир, яку «Розумна Сила» запустила в кінці вересня, отримала активну підтримку громадян. «Сьогодні під декларацією підписалися вже понад 200 тисяч українців, і збір підписів активно триває у всіх областях України», – підкреслив політик.

«Ми ніколи не були у владі і не маємо ніяких зв'язків з нею. Ми не політикани, які змінюють прапори від виборів до виборів, як більшість присутніх у високих кабінетах! Але за ці 2 роки, за 2 роки боротьби, ми з нуля створили розвинену партійну структуру і отримали істотну підтримку українців! Тому що громадяни нашої країни підтримують ті цілі та цінності, які ми декларуємо! Люди хочуть миру, люди хочуть безпеки, люди хочуть, щоб влада займалася економікою та відстоювала інтереси України, а не розколювала країну і ділила награбоване!», - пояснив політик, чому його політична сила отримала таку підтримку українців.

Нагадаємо, в кінці вересня цього року керівники партії «Розумна Сила» презентували свою «мирну ініціативу» як реальну можливість досягнення миру в Україні та об'єднання країни. На підтримку цієї ініціативи було оголошено Всеукраїнський збір підписів під Декларацією про мир, який стартував з підписання декларації українськими громадянами в непідконтрольному Луганську. На даний момент, за словами керівництва партії, кількість підписів під Декларацією перевищила 200 тисяч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?