"Вибори" в ОРДЛО: США звернулися з гучною вимогою до РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Вибори" в ОРДЛО: США звернулися з гучною вимогою до РФ

"Вибори" в ОРДЛО: США звернулися з гучною вимогою до РФ
Джерело:  online.ua

Державний департамент США вимагає від російської влади скасувати "незаконні, фіктивні вибори" в ОРДЛО. Окрім того, в Держдепі вітають рішення офіційного Києва щодо продовженням дії закону про особливий статус Донбасу. Про це йдеться у заяві Державного департаменту, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми закликаємо РФ приєднатись до України у прагненні до миру.Росія та сили, які вона озброює, тренує, які вона скеровує і разом з якими воює, досі не виконали багаторазові обіцянки припинити ворожі дії, вивести закордонних бійців, обмінятись затриманими, або розпустити незаконні збройні формування", - наголосили у Держдепі.

Також американська влада наголосила, що РФ має встановити загальне та повне припинення вогню та скасувати незаконні, фіктивні вибори, які він організовує на підконтрольних Росії територіях на сході України.

Зазначимо, нещодавно спеціальний представник Державного департаменту Сполучених Штатів Америки у справах України Курт Волкер заявив, що США не підтримують проведення референдуму за російським сценарієм на окупованому Донбасі.

Як повідомляв ONLINE.UA, проросійський бойовик Олександр Ходаковський, який раніше обіймав "посаду" керівника так званого "міністерства безпеки ДНР", тепер бере участь у "виборах" у фейковій республіці. Однак він зізнається, що зараз в ОРДЛО регулярно лунають заклики  про повернення до складу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?