В Росії прокоментували зустріч Путіна і Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

В Росії прокоментували зустріч Путіна і Трампа

В Росії прокоментували зустріч Путіна і Трампа
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін та американський лідер Дональд Трамп можуть зустрітися у Парижі 11 листопада. З даною заявою виступили в Міністерстві закордонних справ Російської Федерації, передає ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

Влада РФ наголосила, що залишається відкритою для діалогу і готова розглянути час та місце можливої зустрічі двох лідерів, якщо Вашингтон зацікавлений.

"Відповідаючи на запитання, чи зможуть президенти зустрітися в Парижі 11 листопада на заходах з нагоди святкування століття з дня закінчення Першої світової війни, директор департаменту Північної Америки МЗС Росії Георгій Борисенко зазначив, що "якщо президенти Росії та США будуть брати участь в одному і тому ж міжнародному заході, то контакт, звичайно, можливий", - сказано в повідомленні.

Однак, за його словами, наразі опрацювання даного питання не відбувається, оскільки з американської сторони такі запити не поступали.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дональд  Трамп визнав, що його син зустрічався  з російською адвокаткою Наталією Весельницькою, пов’язаною з Кремлем, у червні 2016 року. Голова Білого дому стверджує, що він це зробив, "щоб отримати інформацію про опонента".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?