В російській в'язниці "Володимирський централ" засуджені масово порізали собі вени
Категорія
Події
Дата публікації

В російській в'язниці "Володимирський централ" засуджені масово порізали собі вени

В російській в'язниці "Володимирський централ" засуджені масово порізали собі вени
Джерело:  online.ua

У російській тюрмі "Володимирський централ" близько 20 засуджених порізали собі вени. Зазначається, що це було зроблено на знак протесту проти відправки в колонію № 3 міста Володимира, яку вважають "катівнею".

Про це написав у Facebook керівник петербурзького відділення "Комітету за громадянські права" Борис Пантелєєв, передає ONLINE.UA.

Він назвав це жестом відчаю ув'язнених, який пов'язаний з небажанням відбувати термін в ІК-3, яку в регіоні називають "колонія-катівня".

"Ця установа, судячи з численних заяв родичів засуджених та звільнених з місць позбавлення волі, є "колонією- катівнею", в якій засуджених б'ють, знущаються, вбивають, ґвалтують ...", - написав він

Трохи пізніше стало відомо, що Володимирська омбудсвумен Людмила Романова заявила, що вже 12 жовтня має намір відвідати в'язницю, щоб перевірити повідомлення про нанесення собі травм ув'язненими.

Варто зазначити, що за словами начальника Володимирського централу, "ніхто із засуджених не різав собі вени".

Як повідомляв ONLINE.UA, у Запоріжжі районний суд Жовтневого району засудив двох мешканців Донецької області, членів диверсійно-розвідувальної групи так званої "ДНР" до 11 і 10 років тюремного ув’язнення за спробу теракту на залізниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?