Путін втратив ще одного вірного "воїна"
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін втратив ще одного вірного "воїна"

Путін втратив ще одного вірного "воїна"
Джерело:  online.ua

11 жовтня у віці 60 років помер так званий "герой Росії", командувач Східним округом військ Національної гвардії РФ генерал-полковник Ігор Груднов. Вказано, що він дуже любив Далекий Схід і хотів саме там завершити свою службу, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт Росгвардії.

На даний момент, про причини смерті воєначальника не повідомляється.

Відомо, що російський окупант з 1980 року служив на командних посадах в Управлінні внутрішніх військ МВС СРСР у Українській РСР і Молдавській РСР, після чого з 1989-го перейшов в Управління внутрішніх військ на Далекому Сході та у Східному Сибіру.

"У 1996 році його було переведено на Північний Кавказ, де він командував бригадою та був заступником командира дивізії. З жовтня 1999-го отримав посаду начальника штабу, а потім командувача угрупуванням "Північ" на території Чечні", - сказано в повідомленні.

Ще 18 років тому йому було присвоєно звання "героя Росії" "за мужність і відвагу, "вміле керівництво операцією зі звільнення Грозного від терористів". Керувати Східним округом військ Нацгвардії РФ він розпочав у 2016 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що телеканал "Росія-1" показав відео з камер відеоспостереження, нібито встановлених у донецькому кафе "Сепар", де 31 серпня внаслідок вибуху загинув ватажок бойовиків ОРДО Олександр Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?