Ви прислуговуєте Путіну: відомий політик заступився за Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Ви прислуговуєте Путіну: відомий політик заступився за Україну

Ви прислуговуєте Путіну: відомий політик заступився за Україну
Джерело:  online.ua

У гучному дипломатичному конфлікті, який розгорівся між Києвом та Будапештом, відомий політик та колишній міністр фінансів Угорщини Лайош Бокрош підтримав саме Україну і засудив поведінку угорського МЗС, передає  ONLINE.UA з посиланням на Facebook дипломата.

Він наголосив, що заяви угорського МЗС, що в Україні триває кампанія ненависті проти угорців не відповідають дійсності, навпаки - державну кампанію ненависті проти угорців веде Будапешт.

"Самовпевненій угорській дипломатії вдалося налаштувати проти себе українські органи влади тим, що в угорському консульстві у Берегово роздавалися угорські закордонні паспорти і таємно приводили до присяги угорських громадян. Тим самим угорська держава грубо порушила українські закони... Що це за подвійні стандарти? Віроломно прислуговуєте Путіну шляхом ініціації угорської державної кампанії ненависті проти знекровленої та ослабленої через агресію російської держави України? Чому не намагаєтесь порушувати закони Словаччини?", - зазначив екс-міністр.

Окрім того, Бокрош назвав угорську дипломатію лукавою, показною, підлою та безчесною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто виступив з новою скандальною заявою. На думку угорського дипломата,  "українська політика сягнула дна", і на даний момент нагадує "найтемніші диктатури"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?