На шахті у Торецьку стався обвал - є жертви і поранені
Категорія
Події
Дата публікації

На шахті у Торецьку стався обвал - є жертви і поранені

На шахті у Торецьку стався обвал - є жертви і поранені
Джерело:  online.ua

В Торецьку на шахті "Покровська" стався обвал, в результаті якого загинув один гірник. Окрім того, ще один шахтар отримав травми. Повідомлення про обвал надійшло приблизно о 21:20 11 жовтня, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС.

Вказано, що надзвичайна ситуація сталась приблизно о 20:33 на горизонті 1026/1146 м 95-ї дільниці.В момент обвалу на шахті перебувало 116 гірників, на аварійній дільниці – 11. О 21:35 115 гірників підняли на поверхню, 1 гірник опинився в обвалі.

Також повідомляється про 26-річного шахтаря, якого госпіталізували до Центральної міської лікарні Торецька з переломом в області тазу та забоєм м'яких тканин.

"Тіло загиблого шахтаря 1978 року народження виявили приблизно о 22:40 четверга. Приблизно опівночі його підняли на поверхню. На аварійній дільниці роботу призупинили, сама шахта працює у звичному режимі", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше в Покровському Донецької області в шахті стався вибух метану, внаслідок якого постраждало вісім гірників. Відзначається, що метан спалахнув на 12 південній лаві блоку 10 ПП "Шахтоуправління "Покровське" близько 16:22 22 січня. На момент події в шахті перебувало понад 406 осіб, а прямо на місці аварії, — 37 гірників. 
Як повідомляв ONLINE.UA раніше, на Донбасі проросійські бойовики розрізають на металобрухт відому шахту імені Абакумова. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?