"Як Монатік": фанати жорстко розкритикували новий кліп Насті Каменських
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Як Монатік": фанати жорстко розкритикували новий кліп Насті Каменських

"Як Монатік": фанати жорстко розкритикували новий кліп Насті Каменських
Джерело:  online.ua

Українська співачка Настя Каменських презентувала новий кліп на пісню "Lomala". Ролик з'явився на офіційному YouTube-каналі виконавиці та за добу зібрав 164 тисячі переглядів, а також чимало негативних коментарів, передає ONLINE.UA.

Фанати співачки зазначають, що стиль виконання, а також танці в кліпі нагадують їм творчість іншого популярного українського артиста - Монатіка.

Ролик починається сценою на зупинці громадського транспорту. Каменських заінтригувала фанатів тизером до нового кліпу, використавши саме цей фрагмент ролика.

Також зірка станцювала в образі, схожому на принцесу Жасмин з мультфільму Алладін. Каменських приміряла золотисте вбрання з коротким топом і довгою спідницею і зробила пишний довгий хвіст.

"Потап і Настя вирішили вкрасти стиль Монатіка?; хто писав сценарій до цього кліпу?; я розчарована - очікувала більшого; звідка мода на такі дивні танці? це виглядає дуже дивно. Навіть не знаю, кому це може подобатися; нагадує Монатіка; Нудна пісня і до кінця не хочиться слухати, а тим більше дивитись кліп; не потрібно копіювати Монатіка - у тебе не виходить; Настя як Леся Українка: "Я даже со слезами буду танцевать" - ориг. "Я буду крізь сльози сміятись, серед лиха співати пісні!"; Дуже класні образи, пісня класна, а от кліп...хотілося б більше хореографії)", - пишуть шанувальники Каменських в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Настя Каменських викликала фурор відвертим вбранням на фестивалі в Юрмалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?