Абсолютно безкоштовно: в Apple підготували приємний сюрприз для своїх прихильників
Категорія
Технології
Дата публікації

Абсолютно безкоштовно: в Apple підготували приємний сюрприз для своїх прихильників

Абсолютно безкоштовно: в Apple підготували приємний сюрприз для своїх прихильників
Джерело:  online.ua

В компанії Apple мають намір розповсюджувати частину ексклюзивного відеоконтенту серед користувачів фірмових пристроїв абсолютно безкоштовно. Так, ролики будуть виходити в рамках потокового відеосервісу Apple, реліз якого, за попередніми даними, відбудеться вже наступного року.

Про це повідомляє CNBC із посиланням на власні джерела, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що Apple хочуть вийти на один рівень з Netflix, яка також займається створенням фільмів та серіалів, які виходять в однойменному сервісі компанії.

"За словами людей, знайомих з ситуацією, Apple готує новий цифровий відеосервіс, який об'єднає в собі оригінальний контент [самої Apple] і контент сторонніх медіакомпаній. Власники таких пристроїв Apple, як iPhone, iPad і Apple TV, зможуть отримати до сервісу доступ прямо з заздалегідь визначеного додатка "Відео", підтвердили люди, які попросили не називати їхніх імен", - передає видання.

Окрім того, вказано, що Apple орієнтується на створення телешоу з рейтингом PG. Ця абревіатура означає фільми, призначені для перегляду дітьми у віці від 13 років. Цей вік, на думку спеціалістів корпорації, є оптимальним для залучення в фірмову екосистему Apple.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Apple представила новий планшет iPad, призначений для школярів і студентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?