"Могилів більше російський": Лукашенко шокував заявою на зустрічі з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

"Могилів більше російський": Лукашенко шокував заявою на зустрічі з Путіним

"Могилів більше російський": Лукашенко шокував заявою на зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Александр Лукашенко здивував ще одною неоднозначною заявою в ході зустрічі з очільником Кремля Володимиром Путіним у Могильові. Цього разу він зазначив, що Могилів "більше російський, ніж білоруськи", передає ONLINE.UA з посиланням на "Радыё Свабода".

Білоруський лідер сказав Путіну, що Могилів це "клаптик російської землі... такий, я б навіть сказав, більш російський, ніж білоруський, це схід Білорусі". Варто зазначити, що прес-служба Лукашенка цитує главу держави інакше: "Це місто не тільки білоруське, а й російське, адже розташоване поблизу російського кордону на сході Білорусі". Прес-служба Кремля передала слова Лукашенка точніше.

Путін в свою чергу звернув увагу на благоустрій Могильова, назвав його красивим і зазначив, що в цій красі є заслуга керівництва міста.

Окрім того, Лукашенко наголосив, що це не остання зустріч з Путіним в 2018 році: наступні пройдуть на міжнародних самітах в Астані та Москві.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лукашенко зізнався, що вони з російським главою Путіним "як рідні" обговорюють різні питання, так як є лідерами близьких держав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?