Онучка королеви Єлизавети ІІ вийшла заміж - найяскравіші фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Онучка королеви Єлизавети ІІ вийшла заміж - найяскравіші фото

Онучка королеви Єлизавети ІІ вийшла заміж - найяскравіші фото
Джерело:  online.ua

У Британії онучка королеви Єлизавети ІІ, Євгенія, вийшла заміж за свого нареченого Джека Бруксбенка у Віндзорському замку. Це вже друге королівське весілля протягом року, передає ONLINE.UA з посиланням на BBC.

 На церемонію було запрошено 850 гостей – знаменитостей та членів монаршої родини. Вона відбулася в тій же каплиці, де побралися принц Гаррі й герцогиня Меган.

"Євгенія – внучка королеви Єлизавети II, друга дочка принца Ендрю і Сари, герцогині Йоркської.28-річна принцеса – дев'ята в черзі на британський престол. Зі своїм нареченим Джеком Бруксбенком принцеса познайомилася на швейцарському гірськолижному курорті 8 років тому. 32-річний чоловік раніше працював менеджером у нічних клубах", - сказано в повідомленні.

Після грандіозної церемонії закохані вирушила вулицями Віндзора, щоби привітати людей на вулицях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у день весілля, 19 травня, принц Гаррі подарував своїй дружині Меган Маркл розкішний подарунок — він підніс нареченій каблучку з діамантами і сапфіром, яка раніше належала його матері принцесі Діані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?