Бійці ЗСУ відбили артилерійську атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці ЗСУ відбили артилерійську атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав втрат

Бійці ЗСУ відбили артилерійську атаку бойовиків на Донбасі: ворог зазнав втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна, але повністю контрольована. Бойовики продовжують вести активний наступ, обстрілюючи позиції українських захисників їх забороненої артилерії і важкого озброєння, але бійці ЗСУ впевнено відбивають атаку. За даними розвідки, за минулу добу в ході бойових дій ворог зазнав втрат - повідомляється про двох знищених і двох поранених бойовиках.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Під ворожий вогонь 12 жовтня потрапили захисники Золотого-4, Новозванівки, Новоалександровки, Троїцького, Красногоровки, Мар'їнки, Тарамчука, Новотроїцького, Чермалика, Старогнатівці, Гнутового, Лебединського та Водяного. Їх ворог обстрілював з 100-мм артилерії, 82-мм і 120-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В результаті ворожого вогню один український військовий отримав поранення.

"З початку доби ворог двічі обстріляв позиції ООС на Маріупольському напрямку в районі Широкино з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед українських захисників немає", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що новий ватажок "ДНР" Денис Пушилін виступив з черговою скандальною заявою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?