Україна і Японія підписали важливу угоду в сфері оборони
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна і Японія підписали важливу угоду в сфері оборони

Україна і Японія підписали важливу угоду в сфері оборони
Джерело:  online.ua

Україна і Японія уклали важливу угоду в оборонній сфері. Документ був підписаний сторонами під час візиту української урядової делегації до Японії.

Про це повідомив заступник міністра закордонних справ України Василь Бондар в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Він уточнив, що Україна стала першою державою Східної Європи, з якою Японія уклала подібну угоду. Цей документ стане серйозним кроком в рамках розвитку співробітництва в сфері безпеки і оборони.

Відзначається, що метою угоди між МЗС Японії і України є створення необхідних умов для просування двосторонньої співпраці в сфері оборони.

В українському посольство в Японії також повідомили, що в ході візиту українська делегація відвідала базу ВМС самооборони "Йокосука" і провела переговори з її начальником віце-адміралом Годзіро Ватанабе. Також були проведені переговори з віце-міністром закордонних справ Японії Кендзі Ямадою, в ході яких сторони обговорили перспективи співпраці і питання міжнародної та регіональної безпеки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Японії виступили з несподіваною заявою про мирний договір з Росією щодо Курильських островів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?