Божевілля і абсурд: Поклонська істерично відреагувала на кримінальні звинувачення в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Божевілля і абсурд: Поклонська істерично відреагувала на кримінальні звинувачення в Україні

Божевілля і абсурд: Поклонська істерично відреагувала на кримінальні звинувачення в Україні
Джерело:  Крим.Реалії

ГПУ підготувала для колишньої "прокурорки" Криму Наталії Поклонської звинувачення в державній зраді і військових злочинах, що викликало у неї істерику. Вона назвала "божевіллям і абсурдом" звинувачення на свою адресу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Крим.Реаліі.

"Я сприймаю ці звинувачення, як безсилля ГПУ, бежевілля, абсурд і свого роду залякування", - заявила Поклонська, додавши, що генпрокурору України слід було б "вивчити кримінальний кодес".

Поклонська додала, що її звинувачують в злочинах проти миру, міжнародної безпеки та людства, яких вона не скоювала. Екс- "прокурорка" Криму вважає, що ці звинувачення "потрібно пред'являти не їй, а керівництву України".

Нагадаємо, про підготовку підозри Поклонский стало відомо кілька днів тому. Генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що колишню "прокурорку" Криму підозрюють у порушенні законів і звичаїв війни, передбачених міжнародними договорами.

Зокрема, Поклонську в Україні звинувачують за трьома важливими епізодами - за заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу, в затвердженні обвинувального висновку у кримінальній справі стосовно заступника голови Меджлісу Ахтема Чийгоза і ще 5 кримських татар, яких окупанти судили за "організацію масових заворушень", а також в переслідуванні українського режисера Олега Сенцова, і незаконному засудженні українських політв'язнів Олександра Кольченко, Олексія Чірнія та Геннадія Афанасьєва.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що екс- "прокурорка" Криму Наталія Поклонська подала скаргу до Конституційного суду України, вимагаючи оцінити конституційність деяких статей Кримінального процесуального кодексу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?