На Донбасі посилилися вибухи невідомого походження: в ОБСЄ б'ють на сполох
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі посилилися вибухи невідомого походження: в ОБСЄ б'ють на сполох

На Донбасі посилилися вибухи невідомого походження: в ОБСЄ б'ють на сполох
Джерело:  online.ua

За останній тиждень на Донбасі посилилися вибухи невідомого походження. В ОБСЄ б'ють на сполох з цього приводу, відзначаючи, що десятки вибухів дивного походження щодня відбуваються на окупованих територіях, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт організації.

Зокрема зазначається, що в ніч з 10 на 11 жовтня поблизу Донецької фільтрувальної станції, на якій встановлена камера організації, відбулося 60 дивних вибухів і 20 спалахів дульного полум'я. Також були зафіксовані польоти десятків снарядів і освітлювальних ракет.

В цей же період в окупованій Горлівці відбулися 20 вибухів невідомого походження, а також були зафіксовані 10 черг і пострілів з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в нічний час, а вдень спостерігачі чули 50 вибухів і шість черг з великокаліберного кулемета.

Також в звіті ОБСЄ йдеться, що в окупованому районі Донецької області безпілотний літальний апарат СММ дальнього радіусу дії знову виявив транспортні засоби, що рухалися по грунтовій дорозі від російського кордону, де відсутні пункти пропуску в Україну. БПЛА СММ виявив 2 вантажівки, «Урал» і «Камаз», та 4 позашляховика, що рухалися на схід вздовж ґрунтової дороги біля Манича до місця, розташованого недалеко від кордону з РФ, де Місія раніше фіксувала колони вантажівок з критими вантажними відсіками, які заїжджали в Україну з Росії. На одному з них була встановлена зенітна установка ЗУ-23.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики "ЛНР" екстрено виводять з укріплень важку бронетехніку, готуючись до наступу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?