Просто щелепа відпала: нові відверті фото Наталії Могилевської захопили українців
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Просто щелепа відпала: нові відверті фото Наталії Могилевської захопили українців

Просто щелепа відпала: нові відверті фото Наталії Могилевської захопили українців
Джерело:  online.ua

Фотограф Ростислав Ріпка опублікував в мережі нові відверті фото популярної артистки Наталії Могилевської, які викликали бурхливе захоплення у її шанувальників. На знімках співачка відображена в сексуальному вбранні з глубоким вирізом, повідомляє ONLINE.UA.

Ефектні фото Наталії Могилевської були зроблені під час останнього ефіру шоу "Танці з зірками". Артистка з посмішкою позувала перед камерою, демонструючи, що щаслива та задоволена собою.

Наталія Могилевська (фото - instagram.com/rostickdesign)

"В силу обставин ми не часто перетинаємося з Наталею Могилевською в роботі, але вже коли бачимося у нас навіть за пару хвилин виходять неймовірні фото! А все тому, що є певний ліміт довіри", - підписав яскраві фото Могилевської фотограф Ростислав Ріпка.

 Наталія Могилевська (фото - instagram.com/rostickdesign)

Українці прийшли в захват від нових фото Наталії. Вони зізналися, що у них відпала щелепа від краси Могилевської.

Наталія Могилевська (фото - instagram.com/rostickdesign)

"Від такої краси просто щелепа відпала. Це гідно обкладинок відомих журналів", "Шикарна", "На 2 і 3 фото це не погляд а знущання якесь. Я вже мовчу коли мої очі опускаються нижче. Пантера!", - коментують користувачі мережі відверті фото Могилевської.

Слід зазначити, що в шикарному вбранні Наталя підкорила не тільки соцмережу, але і глядачів останнього випуску "Танці з зірками". Перед оголошенням результатів сьомого ефіру Могилевська вийшла на паркет і представила українцям пісню, присвячену Кузьмі.

Могилевська присвятила пісню загиблому Кузьмі Скрябіну - прем'єра (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома телеведуча Оксана Марченко раптово сама вирішила піти з шоу "Танці з зірками" до офіційного вильоту. Причиною свого рішення вона назвала проблеми зі здоров'ям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?