Я закохався у ваше місто: Арнольд Шварценеггер в захваті від першого візиту до Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Я закохався у ваше місто: Арнольд Шварценеггер в захваті від першого візиту до Києва

Я закохався у ваше місто: Арнольд Шварценеггер в захваті від першого візиту до Києва
Джерело:  online.ua

До Києва вперше приїхав Арнольд Шварценеггер, щоб взяти участь в бізнес-форумі. У перший день візиту "Термінатора" в українську столицю з ним вдалося зустрітися меру Києва Віталію Кличко, який опублікував яскраві фото та відео Арнольда Шварценеггера, повідомляє ONLINE.UA.

"Часу, на жаль, було небагато, але показав Київ своєму другові Арні, який вперше відвідав наше місто. Шварценеггер прилетів на бізнес-форум, і ми з радістю зустрілися, прогулялися і пообідали", - розповів Кличко про зустріч зі Шварценеггером у Києві.

Він підкреслив, що Арнольду дуже сподобалася українська столиця, куди він пообіцяв повернутися, але вже з більш тривалим візитом. Підтвердженням тому стало відео, на якому Шварценеггер заявив, що закохався в Київ.

"Я зараз в Києві. Відвідую свого друга - мера Віталія Кличко. Я радий, що ми зустрілися і розповім про це в Каліфорнії. Це мій перший візит до Києва, і я закохався у ваше місто. I'll be back! Hasta la vista , baby! " - сказав в ролику Шварценеггер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Шварценеггер в Києві візьме участь у бізнес-форумі Olerom FORUM ONE, який відбудеться 13 жовтня в київському Палаці спорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?