У літак принца Гаррі і Меган Маркл потрапила потужна блискавка: шокуючі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У літак принца Гаррі і Меган Маркл потрапила потужна блискавка: шокуючі подробиці

У літак принца Гаррі і Меган Маркл потрапила потужна блискавка: шокуючі подробиці
Джерело:  Daily Mail

Принц Гаррі і Меган Маркл ледь не потрапили в авіакатастрофу. У приватний літак, на якому летіло подружжя, потрапила потужна блискавка напругою в 30 мільйонів вольт.

Про серйозну подію на борту літака, в якому летіли члени королівської сім'ї повідомляє Daily Mail, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що інцидент, який міг привести до катастрофічних наслідків, стався в кінці вересня, але стало відомо про нього лише зараз. Відомо, що удар блискавки припав на передню частину літака Dassault Falcon 7X, на борту якого летіли принц Гаррі і Меган Маркл, ледь не зачепивши навігаційне обладнання.

Літак, на якому летіли принц Гаррі та Меган Маркл під час влучання блискавки (фото - dailymail.co.uk)

На щастя, літаку вдалося успішно приземлитися в амстердамському аеропорту Схіпхол. Постраждалих серед пасажирів і членів екіпажу не було. Однак Dassault Falcon 7X вартістю 53 млн доларів потрібен був 9-денний ремонт. Для зворотного польоту принцу Гаррі і герцогині Сассекської надали інший лайнер зі Стокгольма.

Джерело додало, що оренда приватного літака, в якій влучила блискавка, коштувала принцу Гаррі і Меган Маркл 26 тисяч доларів. Але ці гроші подружжя виплатило з власної кишені.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меган Маркл осоромилася на публіці, закривши за собою двері автомобіля, що заборонено правилами королівського етикету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?