Вертоліт ЗСУ збив російський безпілотник на Донбасі: опубліковано видовищне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Вертоліт ЗСУ збив російський безпілотник на Донбасі: опубліковано видовищне відео

Вертоліт ЗСУ збив російський безпілотник на Донбасі: опубліковано видовищне відео
Джерело:  online.ua

Вертоліт вогневої підтримки Мі-24 ЗСУ збив російський безпілотник "Орлан-10", який здійснював розвідувальний політ за маршрутом Лисичанськ - Сєверодонецьк. Українська авіація, яка була піднята в повітря в рамках протиповітряної оборони, перехопила літальний апарат агресора.

Видовищне відео того, як вертоліт Мі-24 збив російський безпілотник, опублікував прес-центр штабу ООС, передає ONLINE.UA.

У повідомленні ООС йдеться, що російський безпілотник інтенсивно маневрував по висоті і часто міняв курс. Але українська авіація точно спрацювала - безпілотник збили в районі Боровського. Пізніше наземні підрозділи ЗСУ знайшли його уламки.

Українці бурхливо відреагували на новий успіх українських захисників на Донбасі.

"Вчора вони ще сміялися, що вертоліт безпілотник не зіб'є. Цікаво, що скажуть тепер?", "Година за годиною, день за днем, рік за роком наша армія міцніє, набирається професійного і бойового досвіду. Це можна побачити в усьому, починаючи від засобів індивідуального захисту, до збитих безпілотників. Наші збройні сили, це гордість України. Зі святом Вас захисники. Слава Україні !!!","Все їм мало: і землі, і неба ... Нічого у нас тут літати і всяку нечисть запускати!", - прокоментували вони відео зі збитим російським безпілотником.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики на Донбасі напередодні цинічно обстріляли населені пункти на Маріупольському напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?