Робот Софія в Києві розповіла, хто буде наступним президентом України
Категорія
Технології
Дата публікації

Робот Софія в Києві розповіла, хто буде наступним президентом України

Робот Софія в Києві розповіла, хто буде наступним президентом України
Джерело:  online.ua

У Києві відбувся масштабний бізнес-форум Olerom Forum One, в якому взяла участь людиноподібна робот Софія. Вона почала свою участь у заході з фрази "Слава Україні!", а на сцену вийшла в українській вишиванці, яку їй перед форумом подарувала українська дизайнерка Віта Кін.

Відео з виступом робота Софії в Києві опублікували в мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Ведуча форума задала роботу Софії кілька питань, серед яких було питання про те, хто буде наступним президентом України. Софія відповіла, що не любить політику, але при цьому вважає, що робот був би хорошим президентом в будь-якій країні.

До виступу на форему робот Софія в Києві дала прес-конференцію, в ході якої поділилася враженнями після зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом. Вона зазначила, що була вражена багатою історією і красою України, але додала, що не збирається отримувати паспорт цієї країни, так як вважає себе "громадянином світу".

Раніше ONLINE.UA публікував відео із зустрічі робота Софії з Гройсманом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?