Вбивства та отруєння: Трамп шокував заявою щодо Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Вбивства та отруєння: Трамп шокував заявою щодо Путіна

Вбивства та отруєння: Трамп шокував заявою щодо Путіна
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп вважає, що президент РФ Володимир Путін "ймовірно" причетний до вбивств і отруєнь. З даною неочікуваною заявою він виступив в ефірі телеканалу CBS, передає ONLINE.UA.

"Так, ймовірно, має. Ймовірно", - сказав він у відповідь на запитання, чи згоден він, що Путін має відношення до вбивств і отруєнь.

Також голова Білого дому стверджує, що проявляє жорсткість у спілкуванні з Путіним. Він нагадав про зустріч з російським президентом у Гельсінкі, назвавши її жорсткою, але і в той же час "дуже хорошою". Окрім того, на підтримку свого твердження Трамп нагадав, що його адміністрація надала Україні оборонне озброєння.

Варто зазначити, що в інтерв'ю президент США не став заперечувати, що Росія втрутилася у вибори в США, але підкреслив, що втручання Китаю також є проблемою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  американський президент Дональд Трамп відкликав свій підпис під заключною заявою лідерів "великої сімки",  яка була винесена за підсумками саміту G7 в Канаді. Цей прецедент став першим в історії клубу найвпливовіших країн світу.

Нагадаємо, що причиною відкликання підпису Трамп назвав позицію канадського прем’єра Джастіна Трюдо щодо нових американських мит на сталь і алюміній.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?