Аріана Гранде скасувала весілля - відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Аріана Гранде скасувала весілля - відома причина

Аріана Гранде скасувала весілля - відома причина
Джерело:  online.ua

Популярна американська співачка Аріана Гранде і телеведучий Піт Девідсон розлучилися після нещодавнього повідомлення про заручин. Зіркова пара прийняла рішення "відпочити" одне від одного і від особистого життя, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

"Це сталося на вихідних. Вони зрозуміли, що поквапилися. Весілля скасовано, але вони намагаються все налагодити. Вони все ще люблять один одного", - повідомили джерела видання.

За попередніми даними, причиною розставання, найімовірніше, є переживання Аріани через смерть екс-коханого Мака Міллера, з яким вона зустрічалася два роки і розлучилася в травні. 7 вересня він помер від передозування наркотиків. Після чого зірка взяла незаплановану відпустку.

"З огляду на події останніх років, Аріана вирішила взяти деяку перерву. Вона буде поруч з найближчими людьми і буде працювати над музикою без будь-яких дедлайнів. Вона дякує шанувальникам за розуміння", – інформує офіційний представник Гранде.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома американська співачка Селена Гомес потрапила в психіатричну лікарню. Зазначається, що це трапилося через емоційний зрив: зірка перехвилювалася через зниження кількості лейкоцитів у крові, а також через відмову лікарів виписувати її з медичного закладу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?