Офіційно: принц Гаррі та Меган Маркл чекають на первістка
Категорія
Світ
Дата публікації

Офіційно: принц Гаррі та Меган Маркл чекають на первістка

Офіційно: принц Гаррі та Меган Маркл чекають на первістка
Джерело:  online.ua

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл очікують на свою першу дитину, передає ONLINE.UA з посиланням на заяву Кенсінгтонського палацу у Twitter.

"Їхні королівські високості герцог і герцогиня Сассекські з задоволенням повідомляють, що герцогиня очікує на народження дитини навесні 2019 року" - йдеться у повідомленні.

Користувачі соцмереж уже звернули увагу на те, що час народження дитини у принца Гаррі і Меган Маркл припадає на період виходу Британії з ЄС. Як відомо, Brexit відбудеться 29 березня 2019 року.

"Вітаємо вас! це чудова новина; надіємося, малятко буде ще красивішим, ніж його неймовірна матуся; якщо буде дівчинка - назвуть Діаною; вражаюча новина, давно на неї чекали; доволі складний період для країни, проте ця подія розбавить наші сірі будні; це будуть найкращі батьки на світі - після моїх, звичайно; які вони красиві і щасливі;, щиро вітаємо вас!", - пишуть британці в коментарях до новини.

Як повідомляв ONLINE.UA, герцогиня Кембриджська  Кейт Міддлтон допомагає своїй подрузі  герцогині Сассекській Меган Маркл пережити сімейні конфлікти, які почали виникати після неоднозначних заяв батька Маркл. Вказано, що Меган постійно засмучується через гучні звинувачення своїх родичів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?