В Кремлі відреагували на скандальну заяву Трампа про Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі відреагували на скандальну заяву Трампа про Путіна

В Кремлі відреагували на скандальну заяву Трампа про Путіна
Джерело:  online.ua

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував слова американського лідера Дональда Трампа про можливість причетності глави російської держави Володимира Путіна до вбивств і отруєнь. Речник Кремля стверджує, що цю заяву не варто розцінювати серйозно, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Ви, знаєте, я не став би давати оцінку, що Трамп допустив можливість і так далі, як ми читаємо в безлічі ЗМІ. Тут, напевно, треба до лінгвістичних особливостей ставитися гнучко, іншої відповіді, зрозуміло, що бути не могло", - сказав Пєсков.

На його думку, "ніяких прямих звинувачень президент США не озвучував".

"Та й будь-яких підкріплених хоч якимись аргументами і, тим більше, доказами звинувачень не може існувати у відношенні президента Росії. Тому так ми до цього і ставимося", - додав речник Кремля.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп вважає, що президент РФ Володимир Путін "ймовірно" причетний до вбивств і отруєнь. З даною неочікуваною заявою він виступив в ефірі телеканалу CBS.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський фонд "Общественное мнение" склав новий рейтинг підтримки російського глави Володимира Путіна громадянами країни. Як виявилося,  рейтинг Путіна в цьому кварталі побив антирекорд  — за нього погодилися проголосувати лише 45% опитаних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?