Дієтологи розповіли, скільки хліба можна їсти кожного дня
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Дієтологи розповіли, скільки хліба можна їсти кожного дня

Дієтологи розповіли, скільки хліба можна їсти кожного дня
Джерело:  Медикфорум

Дієтологи переконують, що здоровим людям хліб необхідно їсти щодня, адже саме він є здоровим джерелом клітковини, вітамінів і мікроелементів – зокрема, вітамінів групи В, вітаміну Е, заліза, магнію, передає ONLINE.UA з посиланням на "МедикФорум".

Фахівці зазначають, що твердження про те, що від хліба люди набирають зайву вагу, є невиправданим, оскільки, перш за все, вага зростає від зловживання калоріями в їжі. За їхніми словами, при відсутності протипоказань по здоров'ю можна вживати до 300 грамів хліба в день.

"Чорний і білий хліб практично однаково впливають на роботу організму і обмін речовин. Зокрема, якщо в чорному трохи більше вітамінів і клітковини, то білий рідше викликає здуття живота і печію. Також для регулярного споживання корисний цільнозерновий хліб", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше вчені з Університету Суррея у Великій Британії заявили, що пізній сніданок і рання вечеря сприяють зниженню ваги. Це підтвердили результати багатьох експериментів, які провели науковці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський дієтолог Сатчін Панда і засновник Real Nutrition NYC Амі Шапіро знайшли один з найефективніших способів позбутися зайвих кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?