У США застрелили відому топ-модель
Категорія
Події
Дата публікації

У США застрелили відому топ-модель

У США застрелили відому топ-модель
Джерело:  online.ua

В американському штаті Джорджія за кермом авто застрелили 28-річну топ-модель Келсі Квейл, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox 5 Atlanta.

 Зазначається, що дівчина виїхала на роботу вранці. На дорозі машину моделі винесло на зустрічну смугу. Спочатку поліція і медики вирішили, що модель просто потрапила в ДТП. Виявилося, що у дівчини вогнепальне поранення в шию.

"Причини трагічного випадку поки не відомі. Місцева поліція не виключає можливість того, що модель випадково потрапила в перестрілку. За другою версією, в Квейл вистрілив інший водій, у якого під час руху виникло непорозуміння з моделлю", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно модель і блогера Тару Фарес, яка виграла конкурс краси "Міс Багдад", застрелили в іракській столиці невідомі. 22-річну дівчину доправили до лікарні з трьома кульовими пораненнями, лікарі не змогли її врятувати. Поліція почала розслідування інциденту. За даними джерел Globo, перед вбивством Фарес взяли в заручники.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у ніч з 2 на 3 червня в Киргизстані сталася смертельна аварія, в якій загинула "Місіс світу-2018" Санія Шакірова. 30-річна жінка, яка перемогла на конкурсі Miss Universe Beauty — 2018 у номінації "Missis World", загинула на місці події в момент зіткнення авто зі стіною, що огороджує кладовище.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?