Трамп анонсував ще одну гучну відставку
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп анонсував ще одну гучну відставку

Трамп анонсував ще одну гучну відставку
Джерело:  online.ua

Президент Дональд Трамп натякнув, що міністр оборони США Джеймс Меттіс може піти у відставку. З такою неочікуваною заявою він виступив в ефірі CBS, передає ONLINE.UA.

"Є люди, якими я незадоволений. У мене є люди, від яких я не в захваті. І у мене є інші люди, якими я захоплююся", - сказав Трамп.

Голова Білого дому підкреслив, що Меттіс не повідомляв про намір піти, але Трамп і не відповів прямо на питання, чи хоче він, щоб начальник Пентагону пішов.

 "Я обідав з ним два дні тому. У мене з ним дуже хороші відносини. Може бути він має намір (піти). Я думаю, що він свого роду демократ, якщо ви хочете знати правду... Він може піти. Я маю на увазі, що в якийсь момент всі йдуть. Усі. Люди йдуть. Це Вашингтон ", - додав Трамп.

Нагадаємо, нещодавно в Міністерстві оборони США заявили, що останнім часом збройні сили Китаю збільшили кількість операцій з використанням бомбардувальників, "тренуючись завдавати удари" по США і їх союзниках.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Пентагоні заявили, що військові США і НАТО можуть не встигнути зупинити російські війська в разі їх вторгнення в Польщу і країни Балтії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?