Проросійський пропагандист вчинив наругу над могилою Бандери - відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Проросійський пропагандист вчинив наругу над могилою Бандери - відео

Проросійський пропагандист вчинив наругу над могилою Бандери - відео
Джерело:  online.ua

Проросійський пропагандист, британець Грем Філліпс вчинив наругу над могилою лідера ОУН Степана Бандери на цвинтарі Вальдфрідгоф у Мюнхені. Окрім того, провокатор зняв відео з місця події і опублікував його на своєму каналі в YouTube, передає ONLINE.UA.

До могильного хреста пропагандист прикріпив банер з написом "Тут похований український нацист Степан Бандера".

Як відомо, 15 жовтня - річниця загибелі Бандери. Його вбив агент КГБ у Мюнхені.

Нагадаємо, що з 2014 року британський журналіст Грем Філліпс неодноразово бував на окупованих територіях Донецької та Луганської областей до 2017 року включно. Там разом з проросійськими бойовиками він знімав пропагандистські відео для російських пропагандистських ЗМІ. У липні 2014 року Служба безпеки України затримала Філліпса і ухвалила рішення про його видворення за межі України із забороною в'їзду на 3 роки. Після цього він повернувся до Росії, а звідти - на Донбас і продовжив роботу.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, британський пропагандист "ДНР" Г рем Філліпс зізнався, що знав вбитого ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих-"Гіві" як "веселого хлопця,  який міг навіть зтанцювати".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?