Поліція починає карати за перевищення швидкості: які штрафи
Категорія
Україна
Дата публікації

Поліція починає карати за перевищення швидкості: які штрафи

Поліція починає карати за перевищення швидкості: які штрафи
Джерело:  online.ua

З 16 жовтня патрульна поліція починає притягувати до відповідальності водіїв за перевищення швидкості руху. З даною заявою виступив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.

"З 16 жовтня патрульні поліцейські почнуть притягувати до відповідальності за перевищення встановлених обмежень швидкості руху. Нагадую! За перевищення більш як на 20 км/год – штраф 255 гривень. За перевищення більш як на 50 км/год – штраф 510 гривень", - сказав Білошицький.

Вказано, що патрульні контролюватимуть дотримання водіями встановлених швидкісних режимів за допомогою пристроїв TruCam. Вони встановлені на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності унаслідок перевищення швидкості.

Про фото- та відеофіксацію порушень повідомляють відповідні дорожні знаки. Крім того, за даними МВС, у місцях фіксації порушень перебувають службові авто з увімкненими маячками синього кольору.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні вступили в силу нові правила паркування. Відтепер інспектори зможуть виписувати штрафи і евакуювати автомобілі за неправильне паркування, в тому числі на тротуарах, навіть при відсутності водія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?