Брежнєва шокувала фанатів відвертим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брежнєва шокувала фанатів відвертим фото

Брежнєва шокувала фанатів відвертим фото
Джерело:  online.ua

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра", популярна українська співачка Віра Брежнєва опублікувала знімок, на якому вона позує оголеною. Фото з'явилося на сторінці зірки в Instagram. В коментарі до фото співачка цікавиться, чи варто користуватися фотошопом, передає ONLINE.UA.

На фото Брежнєва без одягу стоїть спиною до камери, розпустивши волосся. У коментарі до фото зірка поцікавилася, що краще: "недосконале фото або ідеальний фотошоп". Тільки за добу новий знімок Брежнєвої набрав понад 173 тисяч лайків.

"Віра, ти ідеальна і без фотошопу; маєте чудовий вигляд; фотошоп просто удосконалює, не потрібно засуджувати його використання; чарівне фото; яка струнка фігура; наша красуня, ми обожнюємо тебе; на це фото можна дивитися вічність; ви прекрасна, з цим важко сперечатися; коли чекати новий хіт?; неймовірна; всі чекають на новий кліп від Віри; така красуня, маєте чудовий вигляд", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка  Тіна Кароль опублікувала в соцмережі архівне відео 2000 року.  Цей ролик шокував її фанатів, які не впізнали співачку в молодості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?