Кремль нас зливає: в "ДНР" істерика через рішення Москви
Категорія
Події
Дата публікації

Кремль нас зливає: в "ДНР" істерика через рішення Москви

Кремль нас зливає: в "ДНР" істерика через рішення Москви
Джерело:  online.ua

Рішення Москви призначити новим ватажком "ДНР" Дениса Пушиліна є "узурпацією влади сумнівними антинародними елементами".

З такою істеричною заявою виступив латвійський бойовик Бенесс Айо, відомий як Чорний Ленін, в інтерв'ю "Новой газете", передає ONLINE.UA.

На думку бойовика, своїм рішенням призначити Пушиліна на місце ліквідованого Олександра Захарченко Москва в черговий раз підтвердила, що зливає "ДНР".

"Вони просто не хочуть, щоб влада на Донбасі належала народу, не хочуть просування Новоросії, розумієте. Призначають нам цього Пушиліна, діяча МММ і ставленика московських олігархів і кураторів, якого тут ніхто не поважає. Бородай каже, що справа вирішена, Москва впевнена в Пушиліні, хоча сам його спочатку називав Чепушіліним. Ну це ж нонсенс", - заявив бойовик.

Він підкреслив, що до "виборів" у так званій республіці не допустили всіх "впливових і улюблених в народі" людей. Серед них Чорний Ленін зазначив Андрія Пургіна, якому не дали паспорт "ДНР", Павла Губарева, якого "підло підставили" при реєстрації своєї кандидатури на "вибори", Олександра Ходаковського, якого і зовсім не випустили з Росії. Бойовик додав, що в список претендентів на пост глави "ДНР" на фейкові "вибори" включили тільки технічних кандидатів і Пушиліна, якого вже "вибрав" Кремль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ДНР" затвердили список кандидатів на фейкові "вибори".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?