В ОРДЛО бойовики погрожують тим, хто відмовиться голосувати
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОРДЛО бойовики погрожують тим, хто відмовиться голосувати

В ОРДЛО бойовики погрожують тим, хто відмовиться голосувати
Джерело:  rbc.ua

В ОРДЛО окупанти перейшли до погроз і залякування місцевого населення через участь у майбутніх "виборах", які призначені на листопад 2018 року. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає ONLINE.UA з посиланням на "РБК".

"Російськими окупаційними адміністраціями на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей посилюються заходи щодо прихованого примушення місцевого населення до участі у так званих виборах 11 листопада цього року" - сказав він.

Окрім того, вказано, що керівникам "бюджетних організацій" наказали забезпечити максимальну явку "державних службовців і працівників підприємств". У разі неявки на "виборчі дільниці" окупанти погрожують позбавити пенсіонерів виплат. Зазначається, що населення окупованих районів Донбасу боїться активізації бойових дій через "вибори" і не бажають заплямувати себе участю у черговому "виборчому процесі", нав’язаному окупантами.

"З початку жовтня зросла кількість виїзду місцевих жителів для подальшого проживання за межами тимчасово окупованих територій, у тому числі осіб, причетних до діяльності російського окупаційного режиму", – додав Гуцуляк.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  радник президента Росії по Донбасу Владислав Сурков провів секретну нараду з представниками так званої "ДНР", на якому обговорив долю Донбасу і майбутні "вибори".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?