Ніколь Кідман вперше розповіла про сексуальні домагання в Голлівуді
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ніколь Кідман вперше розповіла про сексуальні домагання в Голлівуді

Ніколь Кідман вперше розповіла про сексуальні домагання в Голлівуді
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома акторка Ніколь Кідман заявила, що не стала жертвою сексуального насильства в Голлівуді лише завдяки шлюбу з актором Томом Крузом. Про це вона зізналася в інтерв'ю виданню The Cut, передає ONLINE.UA.

"Я вийшла заміж дуже юною, але це для мене було придбанням не влади, а захисту. Ми одружилися через кохання, але заміжжя за дуже могутньою людиною уберігало мене від сексуальних домагань. Я знімалася в кіно, але все одно знаходилася в коконі", - розповіла зірка.

За її словами, після розлучення з Крузом в 33 роки, їй довелося "швидко дорослішати". Вона зазначила, що також стикалася з неналежною поведінкою стосовно жінок в кіноіндустрії, але подробиці відмовилася розкривати.

Нагадаємо, Ніколь Кідман - австралійська й американська акторка, одна з найвисокооплачуваніших акторок Голлівуду. Лауреатка премії «Оскар» 2003 року, триразова лауреатка премії «Золотий глобус» (1996, 2002, 2003).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий американський актор  Стівен Сігал опинився в епіцентрі секс-скандалу.  Прокуратура Лос-Анджелеса порушила проти нього справу через сексуальні домагання. На даний момент не відомо, у чому конкретно звинувачують актора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?