Сестра Сенцова повідомила тривожні новини
Категорія
Україна
Дата публікації

Сестра Сенцова повідомила тривожні новини

Сестра Сенцова повідомила тривожні новини
Джерело:  online.ua

На даний момент ніхто з фахівців не може сказати, чи виживе український режисер Олег Сенцов, який перебуває в колонії в російському місті Лабитнангі. Про це повідомила його сестра Наталія Каплан на прес-конференції 16 жовтня, передає ONLINE.UA.

"Зараз він закінчив голодування, щоб уникнути примусового годування, він відійшов від цього з підірваним здоров'ям. З'явилася ішимія, аритмія, печінка почала розкладатись. Вихід з голодування - процес важкий", - додала вона.

За словами Каплан, його останні листи дуже песимістичні, адже Сенцов уже написав заповіт, він просить не кидати дітей, він не вірить, що вийде.

"Може, і вірить, але вже не чекає цього... Він готується до того, щоб його творчість, його діти могли далі жити без нього", - розповіла Наталя.

Вона також надіється на те, що його вдасться звільнити.

Нагадаємо, що Олег Сенцов повідомив про початок голодування 14 травня 2018 року з вимогою відпустити всіх українців, засуджених в РФ за політичними мотивами. Лікарі підтримували його життя за допомогою спеціальних поживних сумішей. Український режисер оголосив про завершення голодування 6 жовтня. Нещодавно адвокат українця розповів, що моральний і фізичний стан Олега Сенцова дуже важкий. Це також підтвердила і його сестра Наталя Каплан.


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Сенцов знаходиться в критичному стані, але відмовився він від голодування під тиском російських тюремників, які сказали, що зроблять з нього овоч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?