Українські їстівні біо-пакети виграли на міжнародному конкурсі стартапів
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські їстівні біо-пакети виграли на міжнародному конкурсі стартапів

Українські їстівні біо-пакети виграли на міжнародному конкурсі стартапів
Джерело:  online.ua

Проект біоупаковки FoodBIOPack, який був розроблений в Сумському національному аграрному університеті, виграв в номінації сталого розвитку на міжнародному конкурсі University Startup World Cup. Про це повідомляється на сторінці проекту Startup Kyiv в Facebook, передає ONLINE.UA.

«Це історичний момент. Це новий крок на шляху до екологічно чистого майбутнього. Це нова сторінка в історії. Це те почуття, коли тебе окрилює і ти відчуваєш себе творцем. Наша команда FoodBIOPack виграла в номінації Sustainability Award», — йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що цей винахід придатний до вживання в їжу. Сам проект спрямований на вирішення глобальної проблеми пластикового забруднення. Він базується на інноваційних технологіях біодеградуємих матеріалів для упаковки продуктів харчування. Після використання упаковка може бути повторно використана у виробництві біоматеріалів або включена в органічні добрива.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що до щорічного рейтингу "5000 найбільш швидкозростаючих компаній США" журнала Inc. потрапив український стартап -  платформа для вантажоперевезень Cargofy.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  український стартап з перевірки правопису Grammarly отримав $110 млн інвестицій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?