Помер легендарний гравець і тренер київського "Динамо"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Помер легендарний гравець і тренер київського "Динамо"

Помер легендарний гравець і тренер київського "Динамо"
Джерело:  online.ua

Пішов з життя видатний український футболіст і тренер Олег Базилевич. Про це повідомляється на сайті футбольного клубу "Динамо" (Київ), передає ONLINE.UA.

Причини смерті в ФК не називають. Легендарному футболісту було 80 років.

Зазначається, що Базилевич грав за "Динамо" на позиції нападника з 1957 по 1965-й рік. Провів 161 матч та забив 53 голи.У якості тренера разом з Валерієм Лобановським очолював легендарне київське "Динамо" середини сімдесятих.

"Олег Базилевич у якості гравця виграв у 1961 році перші золоті медалі для київського "Динамо" у чемпіонатах СРСР. У якості тренера ставав дворазовим чемпіоном СРСР, володарем Кубка Кубків 1975 та Суперкубка Європи, бронзовим призером Олімпійських ігор 1976-го року", - розповідають в ФК.

Олег Базилевич

На жаль, нещодавно також пішов з життя легендарний футболіст, один з найкращих бомбардирів в історії луцької "Волині" та батько капітана львівських "Карпат" Артема Федецького — Андрій Федецький.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 14 серпня  помер відомий український письменник Степан Пушик.  Літературознавець, професор Прикарпатського університету ім. Василя Стефаника пішов з життя у віці 74 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?