Активісти «Національного спротиву» засудили торгівлю компаній українських політиків з РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Активісти «Національного спротиву» засудили торгівлю компаній українських політиків з РФ

Активісти «Національного спротиву» засудили торгівлю компаній українських політиків з РФ

16 жовтня в прес-центрі ІА "Українські Новини" відбувся брифінг «Боротьба з «торгівлею на крові» із окупантами та терористами», під час якого учасники засудили торгівельні стосунки українських політиків з Російською Федерацією, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "Українські новини".

У брифінгу взяли участь голова ГО «Хайтарма крим» Марлен Місіратов, голова ГО «Невідомий патріот» Сергій Антонов та активіст руху «Традиція і порядок» Богдан Ходаков.

Під час брифінгу Голова ГО «Національний спротив» друг Сталкер зазначив, що «продовження ведення торгівлі з агресором - це крах ідей Революції Гідності та нівелювання смертей всіх тих багаточисельних бійців, які принесли в жертву себе, власне здоров’я заради національної ідеї під час бойових дій в зоні АТО. Це морально етичний принцип, який вимагає категоричності та послідовності.»

Учасники брифінгу вимагали негайного припинення торгівлі з країною агресором. Особливо ця вимога стосувалася бізнесу, який контролюється українськими політиками та чиновниками, а також їх сім’ями, зокрема, на брифінгу були названі: мережа гіпермаркетів «Епіцентр» Олександра Гереги та його дружини Галини; торгова марка «Перша приватна броварня» нардепа Романа Мацоли; фармацевтична компанія «Фармак» Філі Жебровської, в звітах якої йде про нарощування свого представництва в Росії. Громадські активісти також звернули увагу, що її брат Павло Жебрівський є головним аудитором НАБУ, а продукція «Фармаку» досі вільно продається в ОРДЛО.

«Національний спротив» вже ініціював відповідні звернення у вигляді петицій на сайті ВРУ, Президента України, Кабінету Міністрів України, і закликав всіх свідомих українців підтримати боротьбу проти торгівлі з окупантом.

Організатори брифінгу проінформували, що звертаються до РНБО з проханням вносити в санкційний список кожне підприємство, яке торгує з ворогом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?