Стінг відмовився виступати в Росії та висунув жорсткий ультиматум
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стінг відмовився виступати в Росії та висунув жорсткий ультиматум

Стінг відмовився виступати в Росії та висунув жорсткий ультиматум
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий британський співак Стінг відмовився виступати на російській сцені через наявність VIP-зони в залі, де йому запропонували заспівати на корпоративі. Він заявив, що хоче виступати тільки перед "нормальною публікою".

Про це розповів організатор заходів Стінга у російських Єкатеринбурзі та Казані Іван Гомельський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

"Він (Стінг - ред.) сказав, що якщо будуть VIPи, то роботи не буде. VIPів не буде в жодному місті, навіть у Москві. Лож, диванів, він сказав, жодних я не хочу – я хочу бачити нормальну публіку, я хочу бачити перед собою фан-зону, за яку люди зможуть заплатити недорого", -  розповів Гомельський.

Нагадаємо, Стінг - англійський рок-музикант і актор, лідер групи The Police в 1976-84 роках. З 1984 року виступає соло. Свій псевдонім Стінг отримав у 1971 році, за чорно-жовтий смугастий светр, у якому з'явився на сцені (у перекладі з англійської мови, слово sting означає «жалити», у переносному значенні — «уражати»).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський рок-музикант Андрій Макаревич заявив, що не збирається відвідувати анексований Росією Крим, а також наголосив, що жителі півострова самі винні в ситуації, що склалася після референдуму. Він також сподівається, що конфлікт навколо Криму вирішиться домовленостями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?