Леді Гага нарешті заручилася - з'явилися фото нареченого
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага нарешті заручилася - з'явилися фото нареченого

Леді Гага нарешті заручилася - з'явилися фото нареченого
Джерело:  online.ua

Популярна американська співачка Леді Гага виходить заміж - нещодавно їй освідчився 49-річний бойфренд Крістіан Карино. Варто зазначити, що чоловік уже давно є агентом епатажної зірки, передає ONLINE.UA.

Американські ЗМІ й раніше писали про те, що пара має намір створити свою сім'ю. Проте досі ані співачка, ані її коханий не підтверджували чутки.

Під час вручення нагород Elle Women Леді Гага вирішила подякувати людині, чию підтримку вона відчуває завжди – Крістіану Карино. В ході промови зірка вперше назвала свого бойфренда нареченим.

Варто зазначити, що раніше Гага ретельно приховувала свої стосунки від громадськості та ЗМІ. У лютому 2017 року пару побачили на концерті, після чого покотились чутки про їх роман. Згодом співачка розповіла зворушливу історію, що підтвердила інформацію про стосунки закоханих.

"Коли я вийшла за лаштунки, Крістіан стояв біля сходів, щоб переконатися, що зі мною все в порядку. Найкраще бути закоханим в людини, який зможе зловити тебе, якщо ти впадеш",- розповіла Леді Гага.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на прем’єрі фільму "Зірка народилася", у якому популярна співачка Леді Гага дебютувала як акторка, красуня вперше розповіла про знущання, які переживала в дитинстві. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?