У Києві почали включати гарячу воду: названі райони
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві почали включати гарячу воду: названі райони

У Києві почали включати гарячу воду: названі райони
Джерело:  online.ua

Жителі Києва нарешті дочекалися гарячу воду. Її з 16 жовтня дали в багатьох районах української столиці, про що повідомив мер Києва Віталій Кличко в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Він уточнив, що гаряча вода в Києві з'явилася в більш ніж трьох тисячах будинків. Її отримали жителі Лісового масиву, Троєщини, Подолу та Оболоні. У найближчі дні гарячою водою будуть забезпечені всі кияни.

Також Кличко наголосив, що влада Києва зробила все можливе, щоб опалювальний сезон в українській столиці розпочався вчасно. Він зазначив, що опалення в Києві включать протягом 10 днів.

Мер Києва нагадав, що проблеми з гарячою водою в столиці виникли через суперечку з Нафтогазом. Кличко підкреслив, що місто добилося справедливості і зберігло 1,2 млрд гривень в місцевому бюджеті, які намагалися стягнути за штрафи і пені приватної компанії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, коли в Україні підскочать тарифи на опалення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?