Трамп розкрив нові деталі розмови з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп розкрив нові деталі розмови з Путіним

Трамп розкрив нові деталі розмови з Путіним
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп розкрив нові подробиці переговорів з російським лідером Володимиром Путіним. Він повідомив, що закликав Москву більше не втручатися в американські вибори, але Путін запевнив, що Росія ніколи і не намагалася вплинути на виборчий процес в США, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox Business.

"Я сказав:"більше ніякого втручання", - поділився Трамп.

За його словами, у відповідь на це Путін сказав, що Москва не намагалася вплинути на вибори. В інтерв'ю президент США також припустив, що Кремль хотів би бачити на посаді американського лідера Хілларі Клінтон.

Слід зазначити, що раніше Трамп критикував розслідування ФБР про російське втручання у вибори в США. Він називав цю справу "полюванням на відьом". Але в цьому інтерв'ю Трамп побічно визнав, що Москва втручалася в процес виборів президента США в 2016 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кремлі відреагували на скандальну заяву Трампа про Путіна, в якій президент США звинуватив російського лідера в причетності до вбивств та отруєнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?